”Erittäin mieluinen palkinto”

IMG-20151216-WA0005

Tapio Saarinen asuu Keuruun keskustan tuntumassa järven rannalla 1954 rakennetussa rintamamiestalossa. Saarisen perhe muutti Keuruulle 90-luvulla.

Lujahormi oli Tapiolle tuttu jo ennen polttopuuarvontaan osallistumista.

– Viime keväänä tilasin netissä Lujahormilta savupiipun tarkastuksen. Laitoin heidän Facebook-sivun myös seurantaan ja nyt syksyllä sitten näin päivityksen polttopuuarvonnasta ja osallistuin.

– Kun minulle ilmoitettiin, että olen voittanut vuodeksi polttopuita, niin tuntui kyllä mukavalta. Yleensä teen polttopuut itse ja tänäkin vuonna olin jo ne ehtinyt tekemään, mutta nytpä ei tarvitse keväällä miettiä, että mistä polttopuut.

Saarisen talo lämpenee kaukolämmöllä, mutta polttopuita käytetään muuten paljon. Puita poltetaan vuoden ympäri takassa, kesäisin käytettävässä telttasaunassa ja grillikodassa sekä paljun lämmityksessä.

– Ei meillä kylmä tulisi, vaikka polttopuita ei olisikaan, mutta ei voisi nauttia sitten miellyttävästä takkatulen lämmöstä. Toki puita käyttämällä haetaan säästöä kaukolämpölaskuun.

Kesällä 2015 Tapio tilasi savupiipun massakorjauksen Lujahormilta ja on ollut tyytyväinen tehtyyn työhön.

– Hormien kunnossa todettiin keväällä parantamisen varaa, kun hormit olivat sisältä alkuperäisessä kunnossa. Sain tarjouksen Lujahormilta ja tartuin siihen. Kesällä meillä kävi sitten pinnoittajat.

– Lujahormilla referenssit, näyttö, kokemukset ja lupaukset olivat vakuuttavia. Kaikki oli asiallista aina tarkastuksesta loppusiivoukseen asti. Asiakkaana sain aluksikin itse päättää, miten teen asian kanssa ja teenkö edes yhteistyötä juuri Lujahormin kanssa, Tapio kertoo.

Polttopuut toimitti Niinimäen Puu

Tutustu toiseen voittajaan tästä

Kategoria(t): Voittajat Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.