Haemme muuraria ja nuohoojaa Keski-Suomeen

muurari-keski-suomi

Oletko kiinnostunut edustamaan palvelua, joka ratkaisee asiakkaan todellisen ongelman? Palvelua, jota on miellyttävä esitellä asiakkaalla. Jatkuvasti kasvavan kysynnän vuoksi haemme joukkoomme reipasta muuraria Keski-Suomen talousalueelle, Jyväskylän toimipisteeseen.

Kattavat työedut ja järkevä palkkaus

Hyvän kysyntätilanteemme ansiosta pystymme lupaamaan Lujahormin muurareille ja nuohoojille jatkuvasti töitä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pyrimme aina pitkään työsuhteeseen. Palkkiomalli on neuvoteltavissa, mutta haluamme tarjota lähtökohtaisesti kiinteää kuukausipalkkaa!

LUJAHORMI on savupiippujen ja tulisijojen saneerauksiin erikoistunut ammattilaisorganisaatio. Olemme nuori yritys ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintatapojen muodostamiseen. Valitsemme ja testaamme yhdessä käytettävät työkalut ja toimintamallit.

Selkeät tehtävät

Lujahormin muurarina ja nuohoojana saat koulutuksen tulipesien ja savupiippujen korjaamiseen. Saat käyttöösi laadukkaat työkalut ja auton. Toimenkuvaasi kuuluu omakotitalojen ja pientalojen tulipesien ja savupiippujen korjaus. Korjausmenetelmänä käytetään pääasiassa muurausta ja massakorjausta.

Lähetä avoin hakemus info@lujahormi.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Niko Ahokas
040 5879 557
niko@lujahormi.fi

Kategoria(t): Avoimet työpaikat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.