Hormin ja savupiipun putkitus ja sisäpiippu

Hormiputkitus on vaihtoehtoinen tapa hormimassaukselle. Se sopii erityisti menetelmäksi hormeille, joita on käytetty öljyn ja kaasun polttamisessa. Hormin tai savupiipun putkitusta edeltää aina ilmainen tiiveystarkastus.

Mitä tarkoittaa hormiputkitus?

Putkitus on yleensä paras korjaustapa öljykattiloiden hormeille. Putkitus pienentää hieman hormin kokoa, joten se ei sovi kaikille tulisijoille. Hormiputkituksessa käytetään haponkestäviä ja taipuisia tai jäykkiä saneerausputkia. Putkituksen välittömät hyödyt ovat lähes samat kuin massauksessakin:

Vältät työlään remontin – Säästät valtavan määrän rahaa ja aikaa, kun vanhaa hormia ei tarvitse purkaa. Kunnostustyö pystytään hoitamaan suurempaa sotkua aiheuttamatta, pääasiassa katolta käsin.

Hormisi toimii paremmin – Hormiputkitus parantaa yleensä vetoa ja varaamista käyttötarkoituksissa, joissa hormin halkaisijan pieneneminen ei ole haitaksi. Sisäpinnasta tulee taas sileä, joten sen huolto on huomattavasthi helpompaa.

Varmistat paloturvan – Yhä useampi vanhemman omakotitalon tulipalo saa alkunsa vuotavasta savuhormista. Hormiputkituksella hormin rakenne lujitetaan ja vuotokohdat tukitaan 100%:sesti. Kun varmistat paloturvan vältät samalla myös vaaralliset savu- ja häkävahingot!

Mitä Lujahormi™-palvelu sisältää?

Ilmainen tiiveystarkastus: Tutkimme kotisi hormien kunnon savupanoskokeella. Tiiveyskoe on sinulle ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään.

Kirjallinen tarjous: Mikäli kotisi hormit edellyttävät toimenpiteitä, niin edustajamme laskee sinulle halutessasi kirjallisen tarjouksen.

Kiinteä hinta: Tarjous sisältää kiinteän hinnan tarvittavista toimenpiteistä. Hinnassa otetaan huomioon työ ja tarvikkeet. Saat myös erittelyn kotitalousvähennystä varten.

Hormiputkitus: Hormiputkitus kestää yhdestä kahteen vuorokauteen. Saat selville pitävän aikataulun tarjouslaskennan yhteydessä.

Dokumentointi: Hormin alkuperäinen kunto ja kunnostuksen vaiheet dokumentoidaan valokuvin. Niiden perusteella sinun on helppo hahmottaa toteutetut muutokset.

Luovutustarkastus: Edustajamme tarkastaa työnjäljen kanssasi. Tarkastuksessa katsotaan, että kaikki on mennyt niin kuin on sovittu!

Viiden vuoden asennustakuu: Luovutustarkastuksen jälkeen astuu voimaan myöntämämme viiden vuoden asennustakuu sekä materiaalivalmistajien takuut.

Tilaa ilmainen hormien kuntotarkastus tästä

Hormiputkitusta edeltää aina ilmainen tarkastus ja kustannusarvio paikanpäällä. Toteutamme tarkastukset ilmaiseksi Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueella.

Kommentointi on suljettu.