Lujahormi® toimittaa pönttöuunit seuraavalle lämmityskaudelle kampanja-hintaan

Tiileri_Aino_etusivu

Mitä Lujahormi-palvelu sisältää?

Ilmainen kotikäynti: Pääset tutustumaan tulisijamallistoon kotonasi ja valitsemaan sopivan kokoluokan, tyylin, ominaisuudet ja materiaalivaihtoehdot laajasta mallistosta. Sinun ei tarvitse juoksennella mittoinesi rautakaupassa, vaan pääset tutustumaan vaihtoehtoihin kotonasi!

Kirjallinen tarjous: Saat kirjallisen tarjouksen tyyliisi ja tarpeiseesi sopivasta tulisijasta asennettuna. Tarvittaessa voit pyytää samalla tarjouksen myös savupiipun korjauksesta.

Kiinteä hinta: Kirjallinen tarjous sisältää kiinteän hinnan valitsemasi tulisijan tarvikkeista ja asennuksesta. Saat myös erittelyn kotitalousvähennystä varten.

Asennus: Uuden tulisijan asennus kestää 2-4 työpäivää. Asennusvaihe sisältää vanhan tulisijan purkamisen, tarvittavat pohjavahvistukset ja uuden tulisijan muurauksen.

Luovutustarkastus: Edustajamme tarkastaa työnjäljen kanssasi. Tarkastuksessa katsotaan, että kaikki on mennyt niin kuin on sovittu.

Tilaa ilmainen esittely kotiisi tästä

Esittely kotonasi ei maksa sinulle mitään. Pääset tutustumaan mallistoon ja saat tarkan kustannusarvion valitsemastasi mallista asennettuna. Toteutamme kotikäynnit ilmaiseksi Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Etelä-Suomen alueella.

pönttis

Kategoria(t): Ajankohtaista Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.