”Lujahormilla mitään ei myydä, jos asiakkaalla ei ole tarvetta”

perttu-tikkanen

Ennen Lujahormia Perttu oli tehnyt asennustöitä. Perttu halusi aloittaa työt Lujahormilla hyvän työporukan ja yrityksen tuotteen takia. Elokuussa 2015 asennustyöt vaihtuivat Lujahormi-edustajan töihin.

Lujahormi pitää huolta omakotitalojen paloturvallisuudesta. Työssään Lujahormi-edustajana Perttu tarkastaa savuhormeja asiakkaiden luona ja tekee ilmenevien tarpeiden mukaan tarjouksia hormien kunnostamisesta.

– Tämä on vähän erilaista myyntiä. Tässä saa heti konkreettiset tulokset näkyviin, että onko asiakkaalla tarvetta palvelulle. Sillä tavalla erilaista myyntiä kuin monissa muissa yrityksissä.

Asennushommista Lujahormi-edustajaksi

Myyntityöstä Pertulla ei ollut juurikaan aiempaa kokemusta, mutta työt ovat alkaneet hyvin ja yritys on auttanut työntekijää pääsemään alkuun uusissa töissä. Tuotteeseen on tutustuttu ensin olemalla mukana asennuksissa ja sen jälkeen on perehdytty itse edustajan tehtäviin.

– Oon saanut alkuun paljon apua myyntiin. Käytiin Hännisen Villen kanssa alkuun yhdessä asiakkaiden luona. Hyvänmittainen koulutus, ja aina saa jeesiä, kun tarvii.

Fyysisiin asennustöihin verrattuna suoritukset tehdään nyt enemmän henkisellä puolella ja vapaus ja vastuu korostuvat.

– Työ eroaa sillä tavalla aika paljon, että ei oo ihan fyysisesti samanlaista kuin asennuspuolella. Asennushommiin verrattuna vapaampaa työskentelyä, mutta tulosvastuullista.

“Täällä on tasapainoinen ja tervehenkinen rintama erilaisia ihmisiä”

Perttu kehuu Lujahormin työyhteisöä, jossa kaikki otetaan huomioon, eikä kukaan jää ulkopuoliseksi. Esimiehet tsemppaavat ja antavat tarvittaessa suoraa ja kehittävää palautetta.

– Hyvin on bongattu porukkaa töihin. Kaikki natsaa kohilleen tässä. Ei oo ollut mitään ongelmia, eikä tarvii puhua selän takana toisista. Meillä on terveet ja tasapainoiset välit myös esimiehiin.

Perttu uskaltaa suositella Lujahormi-edustajan töitä myös muille. Asiakkailla on tuotteille todellinen tarve, ja kuten Perttu lopuksi toteaa, “Siihen tulee vielä hyvä työporukka kylkeen!”

Kategoria(t): Työntekijöiden kokemuksia Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.