”Lujahormilla työntekijät otetaan huomioon”

aleksi-suomaki

Aleksi Suomäki vietti kesälomaa, kun hän törmäsi Facebookissa Lujahormin työpaikkailmoitukseen. Mielessä oli pyörinyt vuorotyön vaihtaminen päivätyöksi ja Lujahormi vaikutti mielenkiintoiselta yritykseltä. Hakemus lähti matkaan ja syyskuussa 2015 Aleksi aloitti uudet työt.

Lujahormin vahvuutena Aleksin mukaan on se, että yritys on nuohoojien perustama. Ammattitaitoa piipuista on jo pidemmältä ajalta, mikä herättää luottamusta sekä asiakkaissa että edustajissa – jokainen voi luottaa tuotteeseen. “Ei tarvitse lupailla turhia”, Aleksi toteaa.

Uudessa työssä Aleksin päivät kuluvat asiakkaiden luona. Asiakkaan kanssa vietetyn parituntisen aluksi Lujahormi-edustaja tekee huolellisen tarkastuksen. Piipulta ja katolta otetaan videoita ja kuvia ja käydään välipohjassa tarkastamassa. Tarkastuksen jälkeen tulokset käydään asiakkaan kanssa läpi.

– Mielenkiintoisia työpäiviä! Asiakkaita on 3-4 per päivä ja pari tuntia varataan asiakkaan luona aikaa. Käydään tarkastamassa piiput ja jos jotain huomautettavaa on, esitetään asiakkaalle ratkaisuja. Ainahan tietysti huomautettavaa ei ole ja silloin toivotellaan hyvät päivänjatkot.

Joustavaa työtä ihmisten kanssa

Viimeiset kahdeksan vuotta tehtaalla työskennellyt Aleksi on mielissään uusien ihmisten päivittäisestä kohtaamisesta. Uudet työajat antavat tilaa myös harrastuksille, mikä näkyy työssä jaksamisessa.

– Asiakkailla käyminen on mun mielestä aika siistiä. Ennen näin viikolla vain niitä, ketkä oli mun vuorossa töissä. Nyt näkee paljon ihmisiä joka päivä.

– Työajat ovat omaan mieleen. Harrastan jääkiekkoa, salibandya ja muuta urheilua, niin nyt kerkee hoitaa omaa elämääkin. Sen huomaa jokapäiväisessä tekemisessä, että jaksaa paremmin, kun ehtii harrastaa.

“Täällä ei oo tullut hätä vielä kertaakaan”

Aleksin mielestä parasta Lujahormilla työskentelyssä on, että kaikki työntekijät otetaan tasapuolisesti huomioon ja neuvoja saa kysyä milloin tahansa. Esimiehet kyselevät aktiivisesti kuulumisia ja ovat aina valmiita kuuntelemaan asian kuin asian.

– Täällä otetaan huomioon kaikki työntekijät hirveän hyvin. Kaikkien numerot on puhelimessa, että jos piipulla mietityttää joku ja tarvii neuvoja, niin voi soittaa suoraan vaikka toimitusjohtajalle. Ei oo tullut hätä vielä kertaakaan.

Kun Aleksilta kysyy, voisiko hän suositella Lujahormia työpaikkana parhaalle ystävälleen, häntä alkaa naurattaa: “Yksi mun parhaista kavereista on tulossa meille töihin! Ei tästä oo paljon pahaa sanottavaa keksinyt, kun kaverit on kyselleet, että millaista uudessa duunissa on ollut.”

Kategoria(t): Työntekijöiden kokemuksia Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.