”Lujahormilla työntekijät ovat aina etusijalla”

harri-peltola

Harri Peltola aloitti Lujahormin asentajana lokakuussa 2015. Harri halusi kokeilla uudenlaisia töitä ja hyppäsi kokoonpanotöistä itselleen aiemmin tuntemattoman Lujahormin työntekijäporukkaan. Valintaa ei ole tarvinnut katua.

Uudesta työstä Harrille vinkkasi hänen kaverinsa, joka oli huomannut Lujahormin työnhakuilmoituksen Facebookissa. Erilaisia rakennusalan töitä ja kokoonpanohommia tehnyt Harri kaipasi uusia haasteita ja päätti hakea työpaikkaa.

– Lujahormilla oli tällainen “vinkkaa kaverille, jos joku on töitä vailla” -kampanja. Yks mun kaveri tägäs mut siihen ilmoitukseen ja soittelin sitten Ahokkaan Nikolle, Harri muistelee.

Asiat lähtivät etenemään ja Harri kutsuttiin työhaastatteluun. Haastattelusta Harrille jäi mieleen, kuinka Niko painotti työntekijän olevan aina etusijalla Lujahormilla.

– Se on pitänyt täysin paikkansa! Täällä pomo tulee sanomaan suoraan, että hienoa työtä ja kehuu työntekijöitä.

Työ on vaihtelevaa ja välineet on kunnossa

Päivän aluksi Lujahormin asentajat nappaavat nosturin mukaan ja lähtevät asennuskohteeseen. Töitä tehdään työpareittain ja yksi kohde kestää yleensä yhden päivän. “Kesällä pystyy tekemään parikin päivässä, mutta isommat vievät aina yhden päivän”, Harri kertoo. Työssään Harri pitääkin juuri vaihtelevuudesta.

– Ei oo kahta samanlaista kohdetta peräkkäin ja näkee paljon uusia ihmisiä. Ja saa touhuta ulkona!

Asentajan työssä myös kunnolliset ja ajantasaiset työvälineet ovat tärkeässä osassa. Harri kiittää esimiehiään siitä, että he huolehtivat työntekijöille kunnolliset työvälineet ja tuovat tarvittaessa nopealla aikataululla vaikka itse puuttuvat tarvikkeet työmaille, jolloin asentajien työ ei keskeydy.

– Jos jotain tarviit, sää kyllä sen saat saman tien!

Poikkeuksellisen rento työporukka

Työpaikkana Lujahormi erottautuu Harrin mukaan työporukallaan. Työpaikalla ei ole pieniä piirejä, vaan kaikki kuuluvat samaan isoon porukkaan. Rennon porukan ansiosta työnteko on kivaa ja positiivinen vire pysyy yllä.

– Välillä tuntuu kun päivän aikaan on töissä, että oonko töissä ollenkaan. On niin mukavaa menoa.

Kategoria(t): Työntekijöiden kokemuksia Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.