Nuohous Äänekoski

Lujahormi on nuohoojien perustama yritys. Henkilökuntaamme kuuluu useita nuohoojia, jotka toteuttavat nuohouspalvelua alueellamme.

Lujahormi on nuohoojien perustama yritys

Nuohouspalvelumme on koostuu tavanomaisista nuohoukseen liittyvistä toimenpiteistä – tarkistuksista tasavälein toteutettaviin nuohouksiin. Nuohous on suositeltavaa toteuttaa joka vuosi asuinrakennuksissa ja joka kolmas vuosi vapaa-ajan asuinnoissa.

Toteuttamalla nuohous säännöllisin väliajoin vältytään etenkin nokipaloilta ja muilta paloturvallisuuten liittyviltä riskeiltä. Näiden lisäksi nuohous parantaa asumisviihtyvyyttä, ylläpitää tulisijan ja hormien kuntoa, parantaa vetoa sekä käytettävyyttä.

Tarkastuksen ja nuohouksen yhteydessä ilmoitamme aina poikkeavuudet ja huomiota vaativat seikat!

Mitä nuohous kustantaa?

Nuohous hinnoitellaan keskusliiton laatiman ohjeen mukaisesti. Lopulliseen hintaa vaikuttaa mm. tulisijojen määrä ja laatu (kiuas, lämmityskamiina, varaava takka, lämmitusuuni, muurattu pata, keittiöliesi, leivinuuni, liesileivinuuni, takkaleivinuuni, liesilämmitysuuni, nostettava pata, lämmityspatteristö, lämmityskierto), sekä savuhormien määrä, korkeus ja poikkipinta-ala.

Muihin laskutettaviin töihin lasketaan imureiden tai vastaavien laitteiden irrottamiseen käytetty aika sekä muut yllättävät toimenpiteet. Yhdessä kotitalouden kanssa voidaan sopia erikseen laskutettavista lisätöistä.

Tilaa ilmainen hormien kuntotarkastus tästä

Toteutamme nuohouksia vain nuohousalueemme kotitalouksiin. Savupiipun ja tulipesien tarkastuksia pystymme toteuttamaan koko Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella.

Kommentointi on suljettu.