Piipun pellitys

Piipun pellityksen tarkoitus on suojata savupiippua säältä. Pellityksellä savupiipusta saadaan myös tyylikkäämmän näköinen ja usein muuhun rakennukseen paremmin sulautuva. Me toteutamme piipunpellitykset hormisaneerauksien yhteydessä.

Millainen on oikein tehty piipun pellitys?

Pellityksen päätarkoitus on suojata savupiippua rapautumiselta. Hyvin toteutettu pellitys on tietysti hyvännäköinen, mutta sen lisäksi se estää veden ja lumen kulkeutumisen vääriin paikkoihin.

Piipun pellitys toteutetaan yleensä kattoremontin tai piipun kunnostuksen yhteydessä. Pellitystä ei kannata koskaan tehdä huonokuntoisella piipulle. Pellitys ei paranna piipun kestävyyttä vaan suojaa sitä vain rapautumiselta.

Etenkin vanhoissa omakotitaloissa piiput ovat välilllä hyvinkin yksilöllisiä. Tällöin pellittäjältä vaaditaan pellitystaitojen lisäksi kokemusta erilaisten piippujen ja kattorakenteiden rakenteista. Valmiita tai mittojen mukaan valmistettuja peltejä on harvoin saatavilla remonttikohteisiin.

Toteutamme piipunpellitykset ja piipun hatut hormisaneerauksien yhteydessä. Voit pyytää tarjouksen piipun pellityksestä ilmaisen hormitarkastuksen yhteydessä!

Tilaa ilmainen hormien kuntotarkastus tästä

Toteutamme nuohouksia vain Äänekosken kotitalouksiin. Hormien kunto- ja tiiveystarkastuksia pystymme toteuttamaan koko Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueella.

Kommentointi on suljettu.