Sinustako Lujahormi®-asentaja Etelä-Suomeen?

asentajarekry

Oletko kiinnostunut edustamaan palvelua, joka ratkaisee asiakkaan todellisen ongelman? Palvelua, jota on miellyttävä esitellä asiakkaalla. Jatkuvasti kasvavan kysynnän vuoksi haemme joukkoomme ja jatkokoulutukseen asentajia Etelä-Suomen talousalueelle.

Kattavat työedut ja järkevä palkkaus

Hyvän kysyntätilanteemme ansiosta pystymme lupaamaan Lujahormin asentajille jatkuvasti töitä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pyrimme aina pitkään työsuhteeseen. Palkkiomalli on neuvoteltavissa, mutta haluamme tarjota lähtökohtaisesti kiinteää kuukausipalkkaa!

Olemme alan johtava esimerkki ja suunnannäyttäjä

Lujahormi®-palvelu tunnetaan korkeasta laadusta ja pitkälle viedystä palveluprosessista. Ylivertainen palvelu on asiakkaan helppo ostaa, mutta myös edustajan helppo myydä. Tarjouksemme kestää vertailun faktojen valossa. Kuluneen vuoden aikana olemme toimineet esimerkkinä useille alalle tulleille yrityksille. Olemme otettuja siitä, että meitä seurataan ja pystymme toiminnallamme vaikuttamaan koko alan standardeihin.

Johtavana toimijana koemme, että meillä on jatkuva vastuu kehittää palveluamme, myyntiäprosesseja ja markkinointia harppauksin eteenpäin. Esimerkiksi yrityksemme nuohoojien ja muurarien tuntemus tulisijojen ja savuhormien toimintaperiaatteista on koko henkilöstömme käytössä!

Selkeät tehtävät

Lujahormin asentajana saat koulutuksen tulipesien ja savupiippujen korjaamiseen. Saat käyttöösi laadukkaat työkalut ja työauton. Toimenkuvaasi kuuluu omakotitalojen ja pientalojen tulipesien ja savupiippujen korjaus. Korjausmenetelmänä käytetään pääasiassa muurausta ja massakorjausta (alalla käytetään myös nimityksiä hormisaneeraus, hormipinnoitus, hormimassaus, liukuvalu).

Työturvallisuuden, -mukavuuden ja laadun takia työt tehdään aina työparin kanssa ja nosturia apuna käyttäen.

Lähetä avoin hakemus markus.lesonen@lujahormi.fi tai täytä työnhakulomake.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Markus Lesonen

markus.lesonen@lujahormi.fi

050 433 2399

Kategoria(t): Avoimet työpaikat Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.