Sinustako Lujahormi®-asentaja kesäksi?

asentajarekry-1200x628

Oletko kiinnostunut edustamaan palvelua, joka ratkaisee asiakkaan todellisen ongelman? Palvelua, jota on miellyttävä esitellä asiakkaalla. Jatkuvasti kasvavan kysynnän vuoksi haemme joukkoomme reippaita kesätyöntekijöitä. Odotamme sinulta ajokorttia, intoa ja positiivista suhtautumista liikkuvaan työhön.

Kattavat työedut ja järkevä palkkaus

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin ja siksi tarjoamme kannustavaan työilmapiirin, sekä asianmukaisen ja laadukkaan varustuksen työmailla. Palkkiomalli on neuvoteltavissa, mutta haluamme tarjota lähtökohtaisesti tuntipalkkaa.

LUJAHORMI® on savupiippujen ja tulisijojen saneerauksiin erikoistunut ammattilaisorganisaatio. Olemme nuori yritys ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintatapojen muodostamiseen. Valitsemme ja testaamme yhdessä käytettävät työkalut ja toimintamallit.

Selkeät tehtävät

Lujahormin asentajana saat koulutuksen tulipesien ja savupiippujen korjaamiseen. Saat käyttöösi laadukkaat työkalut ja työauton. Toimenkuvaasi kuuluu omakotitalojen ja pientalojen tulipesien ja savupiippujen korjaus. Korjausmenetelmänä käytetään pääasiassa muurausta ja massakorjausta (alalla käytetään myös nimityksiä hormisaneeraus, hormipinnoitus, hormimassaus, liukuvalu).

Työturvallisuuden, -mukavuuden ja laadun takia työt tehdään aina työparin kanssa ja nosturia apuna käyttäen.

Lähetä avoin hakemus markus.lesonen@lujahormi.fi tai perttu.hanninen@lujahormi.fi tai täytä työnhakulomake.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Markus Lesonen

markus.lesonen@lujahormi.fi

050 433 2399

Kategoria(t): Avoimet työpaikat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.