Sinustako Lujahormi- edustaja Keski-Suomeen?

edustaja

Haluatko päästä edustamaan palvelua, joka vastaa asiakkaan todelliseen tarpeeseen? Oletko menestyksennälkäinen voittajaluonne, joka ei vielä ole löytänyt polkuaan huipulle? Tahdotko ympärillesi mahtavan porukan, jossa jokainen tekee työtä yhden ja yksi kaikkien puolesta?

YRITYKSEMME KASVU JA JATKUVA KYSYNTÄ TARVITSEE MYYNTIHENKISTÄ JOUKKUEPELAAJAA JYVÄSKYLÄN HUIPPUTIIMIN VAHVISTUKSEKSI!

Me Lujahormilaiset teemme työtä järkkymättömällä motivaatiolla, huipulle tähtäävällä asenteella ja suurella sydämellä!

Haemme henkilöä, jolla on:

– palavaa halua kehittyä myynnin timanttiseksi ammattilaiseksi
– määrätietoiset tavoitteet työnsä tuloksesta
– innokas, positiivinen ja avoin olemus
– asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen suhtautuminen myyntiin
– halua oppia uutta ja kehittyä työssä
– periksiantamaton voittajaluonne
– kykyä ottaa opikseen haasteista ja puskea eteenpäin

Tiimeissämme vallitsee ehdoton ystävyys, yhteistyö ja avunanto -sopimus. Uskomme, että tiimin menestys takaa jokaiselle yksilölle tilaisuuden loistaa. Yhteishenkeämme tiivistämme erilaisilla tapahtumilla ja virkistystoiminnalla.

OLEMME ALAN JOHTAVA ESIMERKKI JA SUUNNANNÄYTTÄJÄ

Me Lujahormilla välitäämme aidosti ihmisestä. Korkeasta laadusta tunnetut tuotteemme ja pitkälle viety palveluprosessimme pitää meidät jatkuvasti myynnin aallonharjalla. Olemme kotimainen nuohousalan yritys, joka työllistää 45 alansa huippuammattilaista.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja asettaa laadusta tinkimättömät standardit koko alalle. Visiomme on olla Suomen hormialan markkinajohtaja, jonka sitoutuneet ja hyvinvoivat työntekijät rakentavat kanssamme kestävää, turvallista ja huoletonta asumista.

ONNELLINEN TYÖNTEKIJÄ ON YRITYKSEMME TÄRKEIN RESURSSI

Meillä Lujahormilla jokainen työntekijä on samalla viivalla. Yrityksemme johto, esimiehet ja tiimit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä. Arvostamme toveruutta, avoimuutta ja keskinäistä kunnioitusta, mikä tekee meistä lujahormilaisista kuin yhden suuren perheen. Nuorena yrityksenä takaamme jokaiselle mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihimme ja kehityssuuntaamme.

MEILLÄ TYÖ KIITTÄÄ TEKIJÄÄNSÄ

Myyntiedustajana olet osa yrityksemme ydinporukkaa. Vastaat myyntiprosessin kokonaisvaltaisesta hallinnasta asiakkaiden kartoittamisesta aina kaupantekoon saakka. Tehtäviisi kuuluu savupiippu- ja tulipesäsaneerauksien sekä Tiileri-tulisijojen tarjoaminen omakotitaloasukkaille. Suoramyyntikonseptin ansiosta takaamme parhaan mahdollisen palvelun kunkin asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen.

Perehdytämme työhön perusteellisesti. Ylläpidämme myyntimallia joka takaa jokaiselle henkilökohtaisen kehityssuunnitelman. Provisiopalkkausmallissa saat mahdollisuuden tienata jopa 10 000€ kuukaudessa. Pidämme kuitenkin huolen, että jokainen myyjämme tulee pääsemään vähintään 4000€ minimitavoitepalkkaan.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus 16.7 mennessä sähköpostiini iina.savolainen@restakoti.fi tai soita 0505755383 ja varmista että sinä tulet ottamaan paikkasi myynnin ykköstiimissä! Älä aikaile, sillä täytämme paikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Voit myös täyttää sähköisen työnhakulomakkeen tästä.

Iina Savolainen

Henkilöstökonsultti

0505755383

Kategoria(t): Avoimet työpaikat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.