Vanhan savupiipun korjaus – KATSO VIDEO

savupiipun-korjaus

Savupiipun massakorjaus on suositeltavin tapa korjata huonokuntoinen savupiippu. Se on myös edullinen tapa ennaltaehkäistä hormien vuotoja ja jatkaa sen käyttöikää kymmenillä vuosilla! Savupiipun massakorjaus aloitetaan aina ilmaisella tiiveystarkastuksella. Massakorjauksesta käytetään myös nimitystä hormimassaus, hormipinnoitus tai liukuvalu.

Mitä erityistä hyötyä on savupiipun massakorjauksesta?

Ellei savuhormisi ole täysin räjähdyspisteessä ja sortumisvaarassa, niin todennäköisesti massakorjaus on järkevin tapa kunnostaa kotisi savupiipun hormit.

Kun savupiippu kunnostetaan massaamalla eli sisäpuolelta pinnoittamalla, niin saat ainakin seuraavia välittömiä hyötyjä:

Vältät työlään remontin – Säästät valtavan määrän rahaa ja aikaa, kun vanhaa savupiippua ei tarvitse purkaa. Kunnostustyö pystytään hoitamaan suurempaa sotkua aiheuttamatta, pääasiassa katolta käsin.

Savupiippusi vetää ja varaa paremmin – Pinnoittamalla hormien sisäpinta pystytään palauttamaan uudenveroiseksi. Sileä ja kova pinta parantaa tulisijan vetoa. Uuden pinnan huolto on myös huomattavasti helpompaa!

Varmistat paloturvan – Yhä useampi vanhemman omakotitalon tulipalo saa alkunsa vuotavasta savuhormista tai nokipalosta. Hormipinnoituksella hormin rakenne lujitetaan ja vuotokohdat tukitaan 100%:sesti. Massaus sitoo jo irtoamassa olevat kivet uudelleen kiinni ja tukkii avonaiset saumat. Kun varmistat paloturvan vältät samalla myös vaaralliset savu- ja häkävahingot!

Mitä Lujahormi-palvelu sisältää?

Ilmainen tiiveystarkastus: Tutkimme kotisi savupiipun kunnon savupanoskokeella. Tiiveyskoe on sinulle ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään.

Kirjallinen tarjous: Mikäli kotisi hormit edellyttävät toimenpiteitä, niin edustajamme laskee sinulle halutessasi kirjallisen tarjouksen.

Kiinteä hinta: Tarjous sisältää kiinteän hinnan tarvittavista toimenpiteistä. Hinnassa otetaan huomioon työ ja tarvikkeet. Saat myös erittelyn kotitalousvähennystä varten.

Massauskäsittely: Massauskäsittely kestää yhdestä kahteen vuorokauteen. Emme toteuta massauksia kovilla pakkasilla, koska haluamme varmistua riittävästä kuivumisesta!

Dokumentointi: Savupiipun alkuperäinen kunto ja kunnostuksen vaiheet dokumentoidaan valokuvin. Kuvien perusteella sinun on helppo hahmottaa toteutetut muutokset.

Luovutustarkastus: Edustajamme tarkastaa työnjäljen kanssasi. Tarkastuksessa katsotaan, että kaikki on mennyt niin kuin on sovittu.

Viiden vuoden asennustakuu: Luovutustarkastuksen jälkeen astuu voimaan myöntämämme viiden vuoden asennustakuu sekä materiaalivalmistajien takuut.

Kategoria(t): Ajankohtaista Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.