VIDEO Heli Repo: ”Jos on tällainen vanhempi omakotitalo, niin kannattaa kyllä ottaa yhteyttä Lujahormiin. ”

kokemuksia-lujahormi

Heli Repo asustelee miehensä kanssa Jyväskylässä Köhniöllä. Pariskunnan vanhempi rintamamiestalo on kokenut vuosien saatossa monenlaisia remontteja. Syksyllä Heli tilasi savupiipun ja leivinuunin korjauksen Lujahormilta.

– Tämä talo on minulle todella tärkeä. Olemme muuttaneet tänne 2002 Tikkakoskelta lasten koulujen ja miehen työpaikan perässä. Tämä talo alkaa olla jo niin vanha, että kaipaa kyllä monenlaista remonttia.

Kolme vuotta ennen perheen muuttoa taloon oli uusittu varaava takka, vesijohtoja ja saunatiloja. Jollakin aikataululla uusiksi menevät myös katto ja ulkoverhous.

Reilu kymmenen vuotta vanha takka on ollut ja on kovassa käytössä – talviaikaan ihan päivittäin. Saunakin lämpenee monta kertaa viikossa. Paloturvallisuuteen liittyvät asiat ovat Helille tärkeitä ja siksi esimerkiksi alakerran heikossa kunnossa olevaa leivinuunia ei ole käytetty ollenkaan.

Kaikki käytiin läpi yksityiskohtaisesti

Lujahormiin Heli tutustui Facebookissa ja tilasi verkkosivuilta tiiveystarkastuksen. Tiiveystarkastus suoritettiin jo samalla viikolla.

– Lujahormin toimesta tarkastettiin kaikki paikat. Meidän käsitys savupiipun ja leivinuunin kunnosta vahvistui tarkistuksen myötä. Savupiippu oli tosi haurastunut ja sinne oli pudonnut irronneita tiiliskiviäkin. Leivinuunia en ollut pystynyt käyttämään ollenkaan.

– Kaikki käytiin tosi ammattitaitoisesti ja yksityiskohtaisesti läpi. Tarkastuksen päätteeksi itse tilasin tarvittavat korjauspalvelut mieheltä kysymättä. Tiesin, että Kari kyllä hyväksyy hommat. Ja kun mies tuli sitten töistä kotiin, niin hän oli vain tyytyväinen.

Syyskuun lopussa aloitettiin työt. Helin ja Karin rintamamiestalon savupiippu massakorjattiin, alakerran leivinuuni muurattiin kuntoon, saunan savuhormeihin tehtiin paloturvallisuutta parantavia muutoksia ja yläkerran takan lasiluukut vaihdettiin uusiin.

– Kaikki tapahtui tosi sujuvasti, nopeasti ja täsmällisesti. Asentajat olivat avoimia ja rehtejä. Sellainen hyvä henki oli sinä päivänä. Olen ihmetellyt, että miten ne kaikki saatiinkaan näin nopeasti kuntoon. Jälkeenpäin kun on ollut kysyttävää, niin olen saanut vastauksen ja on tultu käymäänkin.

– Hinnoittelu on kohdallaan. Sopiva hinta kaikkeen siihen mitä saatiin.

Korjausten jälkeen takan käyttäminen on taas turvallista. Uuden kovan sisäpinnan ja lujitetun rakenteen ansiosta koko tulisija toimii myös paremmin.

– Alakerran leivinuuniakin pääsee nyt käyttämään. Ainakin ruisleipää ja rieskaa on tarkoitus valmistaa ja hauduttaa patoja. Ja tietysti joulukinkku laitetaan siellä.

Voin todella lämpimästi suositella

Heli on tyytyväinen saamaansa palveluun ja suosittelee Lujahormia mielellään.

– Voin todella lämpimästi suositella. Jos on tällainen vanhempi omakotitalo, niin kannattaa kyllä ottaa yhteyttä Lujahormiin. Saat varmasti turvallisen ratkaisun. Tehokasta toimintaa ja hinta on sopiva. Naapureille olen mainostanut ja tähän lähelle on tehty korjauksia muillekin.

Haastattelu ja artikkelin kirjoitus: Suomen Asiakaskokemukset

Katso Helin kokemukset videolta

Kategoria(t): Kokemuksia Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.